Domů
Bandi radí
Módní trendy
Opasek s klasickým nebo automatickým zapínáním?
Témata
Články
Módní trendy

Opasek s klasickým nebo automatickým zapínáním?

Opasek je nedílnou součástí vašeho outfitu do práce, společnosti i pro volný čas. Pokud máte na sobě oblek, neobejdete se bez něj. Ale vynosíte ho také k riflím nebo volnočasovým kalhotám. Proto byste měli vybrat elegantní opasek, který zároveň bude praktický. Který je pro vás ten pravý?


Černý kožený opasek v oblekových kalhotách

Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model SLIM CLEMENTIO Bianco
Pánská košile BANDI, model SLIM CLEMENTIO Bianco
2 495 Kč
Pánský opasek BANDI, model AUTOMAT 86
Pánský opasek BANDI, model AUTOMAT 86
1 499 Kč
Pánská kravata BANDI, model GALLA slim 06
Pánská kravata BANDI, model GALLA slim 06
459 Kč
Pánská obuv BANDI, model ARISTEO Nero
Pánská obuv BANDI, model ARISTEO Nero
3 979 Kč

Jaké výhody má opasek s klasickým zapínáním


Jedná se o ideální volbu pro muže, kteří si potrpí na klasiku. Spona s jednoduchým zapínáním perfektně vynikne u společenských i volnočasových opasků. Některé modely opasků navíc mají otočnou sponu, díky které využijete obě dvě jinak barevné strany opasku, například klasickou černou i módní hnědou. K hnědým koženým botám do práce si tak můžete opasek zapnout na hnědé straně a při večerní návštěvě plesu jen sponu obrátíte a sladíte se s černou obuví.


Jaké výhody má opasek s automatickým zapínáním


Chcete opasek, který snadno během chvíle zapnete i odepnete? Pak vám doporučujeme opasek s automatickým zapínáním, který utáhnete a povolíte tak, aby vám vždy dokonale seděl. Jde o tak jednoduchý úkon, že si můžete opasek upravit i ve společnosti, aniž by si toho kdokoli všiml.


Klasická spona a automatické zapínání?


Pokud si u opasku potrpíte na klasický vzhled, ale zároveň co nejpraktičtější zapínání, doporučujeme vám exkluzivní opasek s klasickou sponou a automatickým zapínáním. Zkombinujete tak elegantní klasiku se snadným a rychlým zapínáním.


Kde elegantní opasek koupíte?


Pořiďte si kožený nebo volnočasový opasek z pohodlí vašeho domova v e-shopu www.BandiVamos.cz, kde najdete všechny dostupné barvy i délky opasků. Pokud si potrpíte na elegantní kožené doplňky, podívejte se také na praktické peněženky a profesionální aktovky.

Rádi byste si pořídili opasek také k vašim oblíbeným riflím? Podívejte se, jaký opasek se hodí k džínům.

Módní trendy Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.